YT Big Easy - шаблон joomla Mp3

Dobrodošli

Radio i TV Eldorado namenjen je svim ljubiteljima dobre i kvalitetne muzike.

Za sve naše slusaoce obezbedjujemo odlicnu muziku ljubavi i moci 24h, sedam dana u nedelji.

 

KAKO DA SLUŠAM MUZIKU?

Klikom na ikonicu zeljenog plejera preuzmite fajl. Pokretanjem ovog fajla ostvarujete konekciju i direktnu vezu sa našim radiom preko koga možete slušati Radio Eldorado bez obzira da li se nalazite na našem sajtu ili ne.

Marketing

 

Radio ima posebne mogućnosti; stvara teško raskidive veze između slušalaca i programskog sadržaja. Stvara lični i emotivni odnos sa slušaocima, koji su ujedno Vaši kupci, korisnici usluga i klijenti. Cilj radija je da ih zabavi, informiše i poveže sa Vašim brendom.

Radio svakodnevno nudi sadržaj koji svi vole – zabavu, muziku, nagrade, informacije. Radio stvara hitove i ključni je medij u prenošenju muzike do slušalaca. Kao što uspešna radio-stanica od pesme može da napravi hit, to isto može da učini i sa brendom koji promoviše.

Ukoliko želite da se reklamirate kod nas ili želite da emitujete vaše želje, čestitke, pozdrave ili zakupite termin pozovite našu MARKETING službu:

 

Tel: (+381) 64 999 666 8
ili pošaljite E mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

RADIOTVELDORADO
Gavrila Principa 46
11000 Beograd, Srbija

Meta tags: radio, Beograd, Srbija, Radio Beograd, Radio Eldorado, hit, club, clubbing, muzika, music, najbolja muzika, najbolji radio DJ, nocni zivot, hostelcentar, hostel, centar, marketing, reklame, reklama, muzika, beogradski radio, brendovi